Waarom BNI?

Onze leden ervaren een ongeëvenaarde bedrijfsgroei .

BNI biedt een positieve, ondersteunende en gestructureerde omgeving voor de ontwikkeling en uitwisseling van kwalitatief goede aanbevelingen. 

Voordelen van BNI

Er zijn talloze redenen om lid te worden van BNI.

  • Omzet vergroten: je verhoogt jouw omzet aanzienlijk door middel van aanbevelingen.
  • Professionele ontwikkeling: je krijgt toegang tot onze exclusieve trainingsprogramma’s en verschillende mogelijkheden om jouw presentatie en zakelijke vaardigheden aan te scherpen.
  • Geweldige netwerkmogelijkheden: jouw deelname aan tot wel 52 netwerkbijeenkomsten per jaar verhoogt jouw zichtbaarheid bij vele andere zakelijke professionals in jouw regio.
  • Exclusieve ledenbronnen: je krijgt toegang tot een reeks hulpmiddelen en educatief materiaal over netwerken, spreken in het openbaar en zakelijke succesverhalen.

Wat kun je verwachten?

Om jou te helpen het meeste uit jouw eerste BNI-bijeenkomst te halen zijn hier enkele dingen die je zou moeten weten voordat je vertrekt:

  • Wees voorbereid: als je een chapter gaat bezoeken, wees dan voorbereid om over jouw bedrijf te praten. Leden zijn geïnteresseerd in hoe connecties met bezoekers voor beide partijen voordelig kunnen zijn. Vergeet niet genoeg visitekaartjes mee te nemen.
  • Bijeenkomsten: als bezoeker kun je twee keer een chapter bezoeken. Vergeet niet om deze tijd te gebruiken om het chapter en zijn leden te leren kennen, niet om alleen jouw business te promoten. Vergaderingen zijn zeer energiek en verlopen volgens een gestructureerde agenda. Ze duren ongeveer 90 minuten, met voor en na de vergadering extra tijd om te netwerken. Zorg ervoor dat je 15 minuten voor de start van de bijeenkomst aanwezig bent. Op deze manier mis je geen kansen om te netwerken. Vergeet je niet als bezoeker aan te melden bij binnenkomst.
  • Jij bent de expert: per branche/specialisme kan slechts één persoon lid worden van een chapter; op deze manier is er geen concurrentie binnen het chapter. Wanneer je je aansluit bij een chapter ben je de enige vertegenwoordiger van jouw vakgebied. Je kunt duurzame relaties opbouwen met andere leden, zodat je voor hen dé specialist wordt om heen te gaan voor jouw diensten.
  • Respecteer jouw beroep: de bedrijven die onze leden vertegenwoordigen, zijn hun fulltime bezigheden; hierdoor kunnen ze zich positioneren als experts op hun vakgebied.

Het laatste nieuws van BNI

    Ajax loader image